Μηχανή σήμανσης προϊόντων

Επισήμανση απευθείας στο προϊόν

Είτε προσθέτετε ετικέτες απευθείας σε βιβλία, αεραγωγούς, χαλύβδινες σπείρες ή μπλοκ τυριών, υπάρχει μια λύση VKPAK για την επισήμανση του προϊόντος σας.

Η VKPAK έχει σχεδιάσει πολλά συστήματα άμεσης σήμανσης προϊόντων. Αυτά τα συστήματα περιλαμβάνουν είτε εκτύπωση ετικέτας VKPAK και εφαρμογή ετικέτας ή εφαρμοστή ετικέτας, ανάλογα με την εφαρμογή. Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν περιφερειακά όπως ζυγαριά, προσαρμοσμένη τοποθέτηση, χειρισμό υλικών, σαρωτές, επαληθευτές, περιβλήματα ή ενσωματωμένους υπολογιστές με οθόνη αφής. Οι μέθοδοι εφαρμογής της ετικέτας για την άμεση επισήμανση προϊόντων περιλαμβάνουν ταμπλό, χτύπημα, χτύπημα ή σβήσιμο.

Η φήμη της VKPAK για την ολοκλήρωση του συστήματος αποτελεί πλεονέκτημα στις εφαρμογές σήμανσης προϊόντων. Πολλές εφαρμογές απαιτούν κάποια μορφή ολοκλήρωσης, είτε πρόκειται για ενσωμάτωση λογισμικού, είτε για ενσωμάτωση υλικού είτε για αμφότερα. Η VKPAK είναι ειδικοί στο σχεδιασμό συστημάτων επισήμανσης προϊόντων ώστε να πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Ως μέρος των πλήρων λύσεων συσκευασίας της VKPAK, οι αυτόματες μηχανές επισήμανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια ποικιλία μηχανημάτων συσκευασίας ή ως αυτόνομη μονάδα. Η Norland International προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ετικετών κατάλληλων για ενσωματωμένες ή επιτραπέζιες εφαρμογές και ευαίσθητες στην πίεση, συρρικνωμένες θήκες ή λύσεις επισήμανσης με ρολό. Αυτές οι λύσεις επισήμανσης είναι ευπροσάρμοστες και ικανοποιούν τις απαιτήσεις σχεδόν σε κάθε κλάδο, όπως νερό και ποτά, καλλυντικά, τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης και άλλα. Επικοινωνήστε με την ομάδα σας στο VKPAK για να προσδιορίσετε μια μηχανή σήμανσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι λύσεις επισήμανσης που προσφέρονται στο VKPAK κυμαίνονται από τον εφαρμοστή εκτυπωτή ετικετών υψηλής ταχύτητας. Αυτό το ευρύ φάσμα λύσεων επισήμανσης προσφέρεται για να ικανοποιήσει μια ποικιλία αναγκών αναγνώρισης προϊόντος. Οι λύσεις επισήμανσης περιλαμβάνουν εφαρμογείς εκτυπωτών ετικετών, εφαρμοστές ετικετών και εκτυπωτές ετικετών. Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο λύσεων σήμανσης για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Όταν χρειάζεστε λύση σήμανσης προϊόντων, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας