ομάδα

Η VKPAK Machinery βρίσκεται στη Σαγκάη, την πρώτη γραμμή της Κίνας, το κινεζικό οικονομικό, χρηματοοικονομικό, εμπορικό και ναυτιλιακό κέντρο Δεν είμαστε περήφανοι μόνο για την υψηλή ποιότητα της μηχανής μας, αλλά και για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Προκειμένου να παρέχει μια αποτελεσματική υπηρεσία αγοράς, η VKPAK, ξεκίνησε από τον κατασκευαστή μηχανημάτων ετικετών, επίσης επένδυσε και μοιράστηκε πολλά εργοστάσια από μηχανήματα πλήρωσης, μηχανή πώματος και μηχανή συσκευασίας. Οι μηχανικοί μας έρευνας και ανάπτυξης μπορούν να κάνουν επαγγελματική λύση για τις προσαρμοσμένες μηχανές σύμφωνα με τις διάφορες απαιτήσεις του πελάτη σε όλες τις βιομηχανίες όπως τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά, χημικά, φυτοφάρμακα, πληροφορίες, επικοινωνία κ.λπ. Δώστε την κατάλληλη λύση συσκευασίας για να καλύψετε τις ανάγκες σας είναι το πλεονέκτημά μας και αποστολή.

Επικεντρωνόμαστε σε αυτοκόλλητες λύσεις επισήμανσης για όλους τους τύπους και τα σχήματα των πακέτων. Εάν χρειάζεστε μηχανές σήμανσης για τη διαδικασία παραγωγής σας, μπορούμε να παρέχουμε απλή ή κατάλληλη λύση που να ταιριάζει στις συγκεκριμένες εφαρμογές σας.

Εργοστασιακή έκθεση

Μας ενδιαφέρει η υψηλή ποιότητα υψηλής απόδοσης και οι χρήστες υψηλού επιπέδου που χρησιμοποιούν το Feelling. Και χαρούμενος που μοιραζόμαστε το τεχνολογικό μας πλεονέκτημα με τους πολύτιμους πελάτες μας. Κατά τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την εταιρία που γνωρίζουμε καλά, μάθαμε την προηγμένη εμπειρία διαχείρισης και την τεχνολογία τους και έχουμε αποκτήσει πολλή βελτίωση και καινοτομία.

Η VKPAK με βάση τις τάσεις και την κατανόηση του εξοπλισμού αυτοματισμού, έχει πιστέψει στην τεχνολογική καινοτομία, την αυτο-ανάπτυξη προσέγγιση στην αυτο-ανάπτυξη που καθοδηγείται από τη ζήτηση της αγοράς, η ζήτηση της αγοράς οδηγεί στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης, η εταιρεία υπήρξε κορυφαία τεχνολογία , ανώτερης ποιότητας, καλές τεχνικές υπηρεσίες , που έχουν καλή φήμη και λαμβάνουν μεγάλη υποστήριξη από εγχώριες και ξένες επιχειρήσεις. Το 80% των παραγγελιών έρχεται σε κανονικούς πελάτες και την πρόταση των πελατών.

Η υποστήριξη και η ικανοποίησή σας είναι η κατεύθυνση και η ώθηση της προσπάθειάς μας. Θα σας δείξουμε όλο μας το πλεονέκτημα, ας μεγαλώσουμε μαζί. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εργαστούμε μακροπρόθεσμα και φιλικές επιχειρήσεις μαζί σας. Λόγω της εμπιστοσύνης σας και της υπηρεσίας και της μηχανής μας.

Η ομάδα μας