Μηχανή επισήμανσης κάδου

Πολλές βιομηχανίες βασίζονται σε κουβάδες για να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν τα υλικά και τα προϊόντα τους. Ανεξάρτητα από τον τύπο της επιχείρησής σας, είναι σημαντικό το σύστημα επισήμανσης κάδου να είναι αξιόπιστο, γρήγορο και ακριβές.

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας επισημαίνονται σωστά είναι με ένα προσαρμόσιμο σύστημα. Οι μηχανές VKPAK έχουν αρθρωτή σχεδίαση και μπορούν να ενσωματωθούν με μια ποικιλία αξεσουάρ για διαφορετικές εφαρμογές. Τα μηχανήματα της VKPAK μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στο ακριβές μέγεθος του δοχείου σας, να τα κρατήσετε με ακρίβεια στη θέση της καθώς υπάρχει ετικέτα. Η ετικέτα κάδου είναι ένα γρήγορο σύστημα που μπορεί να φιλοξενήσει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων ετικετών, όπως ετικέτες περιτυλίγματος ή επίπεδες πλευρικές ετικέτες για ορθογώνιους κουβάδες.

Βίντεο:

Ανάλογα με την τρέχουσα εγκατάσταση σας, το σύστημα επισήμανσης Bucket μπορεί να είναι αυτόνομο σύστημα ή να ενσωματωθεί σε μια μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής. Οι δυνατότητες μηχανικής της VKPAK είναι ισχυρές και υπερηφανευόμαστε για την ικανότητα να κατασκευάσουμε μια λύση αυτοματισμού σχεδιασμένη για τις ανάγκες παραγωγής σας.

Κύρια παράμετρος (τυπικό μοντέλο)
Ακρίβεια επισήμανσης± 1 mm
Ταχύτητα επισήμανσης30-45 τεμ / λεπτό
Μέγεθος ετικέταςL: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Μέγεθος προϊόντοςΔιάμετρος: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
ΒάροςΠερίπου 185 κιλά
Εξουσία1000W

Λύση επισήμανσης κάδου κάδου

Το μηχάνημα ετικετών Bucket είναι εύκολο στη χρήση με μετρητή ετικετών. Προκαθορισμένος έλεγχος παρτίδας, πληκτρολόγιο και ψηφιακή οθόνη κατάλληλη για μια σειρά εφαρμογών κυλινδρικής σήμανσης μεγάλου μεγέθους. Διαθέτει βηματικούς κινητήρες για γρήγορη και ακριβή σήμανση και πνευματικά ελεγχόμενη πύλη. Ανυψωτήρας κάδου με μηχανοκίνητο συγκρότημα κίνησης για βέλτιστη τοποθέτηση ετικέτας. Με αδιαφανή ανίχνευση ετικέτας ως στάνταρ και εύκολα ρυθμιζόμενη προ-διανομή και τοποθέτηση ετικέτας με βαθμονομημένη κλίμακα.

Μια αξιόπιστη λύση για την επισήμανση του κουβαλιού και του κάδου. Ένας μοναδικός βραχίονας εφαρμογής ετικέτας σκουπίσματος ενσωματώνεται είτε σε μονάδα εκτύπωσης και εφαρμογής VKPAK είτε σε εφαρμογή ετικέτας για την ακριβή επισήμανση κυλινδρικών δοχείων όπως κουβάδες και κουβάδες. Ο βραχίονας εφαρμογής με ιμάντα ακολουθεί την περιφέρεια του κάδου ή του τυμπάνου για να σκουπίζεται με ασφάλεια στην ετικέτα.

Το σύστημα που εμφανίζεται ενσωματώνει έναν εφαρμοστή ετικέτας VKPAK σε οριζόντια θέση για να εφαρμόσει μια εκτυπωμένη ετικέτα κάδου. Αυτός ο τύπος συστήματος σήμανσης κάδου / κάδου μπορεί να εφαρμόσει μια μεγαλύτερη ετικέτα, όπως μια ετικέτα πλάτους 6 "ή 8,5" για να εξασφαλίσει πλήρεις, ευανάγνωστες πληροφορίες.

Η ετικέτα Pail είναι η πιο τεχνολογικά προηγμένη μηχανή σήμανσης Pail της βιομηχανίας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εφαρμόζει με ακρίβεια και αποτελεσματικά τις μπροστινές ή εμπρός και πίσω ετικέτες σε μεγάλους βιομηχανικούς στρογγυλούς και τετράγωνους κουβάδες, κάδους, κανάτες και δοχεία. Η μοναδική προσέγγιση της VKPAK χρησιμοποιεί πόρτες σκουπίσματος, χειρισμό αέρα και συστήματα ιμάντων servo-management για να εγγυηθεί συνεπή εφαρμογή χωρίς ρυτίδες. Για την περιτύλιξη κάδων, δοχείων, δοχείων και κανάτων με λαβές, μια προαιρετική μονάδα προσανατολισμού προσανατολίζει τις λαβές στην ετικέτα για ακρίβεια κάθε φορά.

Τύπος & Προδιαγραφές Labeler

Ισχυρή και ευέλικτη ετικέτα για εμπρόσθια ή πολυστρωματική επισήμανση κάδων, κάδων, κανάτων και μπανιέρες

Τύπος μηχανής: Μηχανή σήμανσης κάδου, ετικέτα κάδου, ετικέτα κάδου

Εφαρμογές επισήμανσης: Μπροστινή σήμανση, σήμανση πολλαπλών πάνελ, σήμανση πλήρους περιτυλίγματος

Τύποι εμπορευματοκιβωτίων: Ετικέτες στρογγυλοί ή τετράγωνοι πλαστικοί κάδοι, κανάτες, κάδοι, μπανιέρες, μέταλλα και τα περισσότερα άλλα υλικά

Κατασκευασμένο για να ικανοποιεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές σας

Εάν χρειάζεστε μια απλή λύση εφαρμογής, ο εφαρμοστής ετικετών κάδου μας διαθέτει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που εξασφαλίζουν γρήγορη, αποτελεσματική εφαρμογή ετικετών για επίτευξη κορυφαίας αποδοτικότητας εργασίας.

Μοναδικός σχεδιασμός που έχει κατασκευαστεί για μεγιστοποιημένη απόδοση επισήμανσης κάδου

Στη VKPAK, αναζητούμε πάντα τρόπους και μεθόδους που θα βοηθήσουν τη δική σας εγκατάσταση να βελτιστοποιηθεί για μέγιστη αποδοτικότητα φόρτου εργασίας. Η ετικέτα κουβαλιού μας κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία.

Προσαρμοσμένο στην ετικέτα είναι ένα πλέγμα κενού μικρού ταξιδιού, μικρής διαδρομής, με κλίση αέρα (περίπου 15 15 σε μήκος), το οποίο ενσωματώνει αρκετές μεταβλητές ταχύτητες, κλιμακωτές κινητήριες ζώνες ο-δακτυλίου που βοηθούν και μεταφέρουν την τροφοδοσία μακράς διάρκειας , μαλακές ετικέτες. Οι ανεμιστήρες Muffin χρησιμοποιούνται για την παραγωγή κενού για να συγκρατούν την ξηρή πλευρά της ετικέτας στους δακτυλίους ο για να μεταδίδουν ταξίδι.

Ένας σταθερός, αισθητήρας υαλοκαθαριστήρα που είναι τοποθετημένος στο τέλος του πλέγματος στην ετικέτα κάδου χρησιμοποιείται για να έρθει σε επαφή με την επιφάνεια του προϊόντος για να πιέσει την ετικέτα για αρχική τοποθέτηση η ετικέτα προσκολλάται καθώς τραβάει το πλέγμα από το προωθούμενο προϊόν.

Οι μηχανοκίνητοι δακτύλιοι κ κινούνται ενώ οι ετικέτες διανέμουν και σταματούν όταν το μπροστινό άκρο της ετικέτας φτάσει στην κορυφή του μαρκαδόρου. Αυτό καθορίζεται από έναν αισθητήρα φωτοηλεκτρικής ετικέτας που ανιχνεύει τη θέση διακοπής και είναι συνεπής (ακόμη και με διαφορετικά μήκη ετικέτας).

Οι ράγες οδήγησης παράλληλης λαβής σε κοντινή απόσταση (για κατακόρυφη θέση) είναι τοποθετημένες για να καθαρίσουν το πάνω μέρος κάθε προϊόντος προκειμένου να διατηρηθεί ο προσανατολισμός εν σειρά, διατηρώντας τα προϊόντα από την περιστροφή εκτός θέσης ενώ ταξιδεύετε στο συγκρότημα σταθεροποιητή ζώνης συγκράτησης.

Όλα αυτά τα βήματα γίνονται παράλληλα για να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία επισήμανσης κουβαλιού μεγιστοποιεί συνεχώς τη χωρητικότητα και εξαλείφει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Κατασκευασμένο ανθεκτικό με εξαιρετικό υλικό & συστατικά

Ως στάνταρ με όλους τους εφαρμοστές ετικετών από τη VKPAK, η ετικέτα κάδου μας κατασκευάζεται με εξαρτήματα ανοδιωμένου αλουμινίου και ανοξείδωτου βαρέως τύπου. Οι ράγες οδηγού είναι ενσωματωμένες στον μεταφορέα της ετικέτας κάδου για να διασφαλίσουν ότι το προϊόν παραμένει εντός των κατάλληλων παραμέτρων για ακριβή και συνεπή επισήμανση.

Εξασφαλίστε μέγιστη λειτουργική αποδοτικότητα στις εγκαταστάσεις σας με το Pail Labeler της VKPAK. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε και να ζητήσετε προσφορά.