Μηχανή σήμανσης επίπεδης φιάλης

Η πλήρης αυτόματη μηχανή ετικετών επίπεδης φιάλης είναι κατάλληλη για χρήση σε πολλά είδη προϊόντων, όπως χαρτοκιβώτιο, τσέπη αρχείων, χαρτί, χαρτόνι και επισήμανση στα βιβλία κ.λπ. Η προσθήκη και η χρήση διαφορετικού υπερκείμενου μηχανισμού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κάποια επιφανειακή επισήμανση των προϊόντων των οποίων οι επιφάνειες τείνουν να είναι λείες. Η ολοκληρωμένη λειτουργία της τρέχουσας διαδικασίας έχει ως εξής:

Πρώτον, τα προϊόντα που περιμένουν να επισημανθούν τοποθετούνται ή παρέχονται μέσω χειροκίνητης εργασίας, μηχανής διαχωρισμού καρτών ή σύνδεσης της γραμμής ροής. Και ο μεταφορικός ιμάντας παραδίδει τα προϊόντα και ο μηχανισμός διόρθωσης όπως η ράβδος τιμονιού τα διορθώνει. Τα διορθωμένα προϊόντα θα περάσουν μέσω του επαγωγέα με την οδήγηση του ιμάντα μεταφοράς. Αφού ο επαγωγέας λάβει το σήμα, θα στείλει το μήνυμα στο πρόγραμμα αποθήκευσης που λαμβάνει το σήμα θα εξάγει σήμα για τον έλεγχο της κεφαλής, πραγματοποιώντας τη λειτουργία επισήμανσης. Μετά την επισήμανση, τα προϊόντα θα καλυφθούν ξανά από την ετικέτα μέσω του υπερκείμενου μηχανισμού. Εκείνη τη στιγμή, θα ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία της υπερκείμενης ετικέτας. Μπορείτε να συλλέξετε τα προϊόντα με ετικέτα.

Το μηχάνημα αυτής της πλαϊνής ετικέτας αυτοκόλλητου / μηχανή ετικετών επίπεδης φιάλης, είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και πολύ ανθεκτικό. Είναι πολύ κατάλληλο για την τοποθέτηση ετικετών στο μπροστινό, στο πίσω μέρος και στο πλάι. επίπεδων, οβάλ, τετράγωνων, στρογγυλών δοχείων. Επιπλέον, αυτός ο σύγχρονος εξοπλισμός ετικετών επίπεδης φιάλης έχει χωρητικότητα έως 100 ετικετών σε ένα λεπτό, με βάση το σχήμα και το μέγεθος των ετικετών και των προϊόντων. Η ταχύτητα επισήμανσης εξαρτάται επίσης από τη σταθερή κίνηση του προϊόντος στον μεταφορέα του μηχανήματος σε υψηλότερη ταχύτητα. Αυτό το αυτόματο, κάθετο και γραμμικό μηχάνημα έχει ένα σύστημα ευθυγράμμισης προϊόντων που συγχρονίζεται με το σύστημα συγκράτησης του άνω ιμάντα. Περιλαμβάνει ακόμη και το τελευταίο σύστημα διανομής ετικετών ελεγχόμενου από μικροεπεξεργαστή και ένα μοναδικό σύστημα ανίχνευσης ετικετών και προϊόντων. Αυτή η μηχανή πολλαπλών χρήσεων με επίπεδη φιάλη πληροί πραγματικά τις διάφορες απαιτήσεις πολλών χρηστών για τη σύγχρονη συσκευασία. Είναι ένας πολύ γρήγορος, ακριβής, αποτελεσματικός και μεγάλης διάρκειας εξοπλισμός. Η απλή στη χρήση προσαρμογή έχει ως αποτέλεσμα την ελάχιστη αλλαγή εργαλείων ή ανταλλακτικών. Επιπλέον, αυτή η επίπεδη μηχανή σήμανσης φιαλών μπορεί να σχεδιαστεί ειδικά με ένα σύστημα τσέπης και ένα σύστημα τροφοδοσίας σκουληκιών. προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με ακρίβεια οι φιάλες στον μεταφορέα για τέλεια εφαρμογή των ετικετών. Περιλαμβάνει ακόμη και ένα ξεχωριστό σημείο ελέγχου και ένα συγχρονισμένο σύστημα ελέγχου ταχύτητας. Το εγγενές σύστημα ανίχνευσης μήκους ετικέτας βοηθά στην αποφυγή μη αυτόματης εισαγωγής και αποθήκευσης λεπτομερειών μήκους ετικέτας στη μνήμη και ανάκτησης των ίδιων δεδομένων κάθε φορά για αλλαγή του μεγέθους της ετικέτας και επανεκκίνηση του εξοπλισμού. Αυτό το σύστημα ετικετών με επίπεδη φιάλη εξοικονομεί χρόνο, αποτρέπει το χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος, αυξάνει την παραγωγή και μειώνει τα έξοδα. Εκτός από αυτό το αυτοματοποιημένο μηχάνημα ετικετών μπουκαλιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση ετικετών σε επίπεδες φιάλες μονής πλευράς, και ακόμη και το σώμα / τυλίξτε τις ετικέτες σε φιάλες στρογγυλού σχήματος. Ένα προαιρετικό γυάλινο ή ακρυλικό ντουλάπι ασφαλείας είναι επίσης διαθέσιμο.

Η αυτόματη μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων ετικεττών επίπεδης φιάλης είναι μία από τις πιο φιλικές προς τον χρήστη. Κατάλληλο για την εφαρμογή μπροστινών, πίσω ή πλευρικών ετικετών σε δοχεία επίπεδης / οβάλ / τετραγωνικής / στρογγυλής μορφής με έξοδο έως 120 ετικέτες ανά λεπτό, ανάλογα με το σχήμα / μέγεθος προϊόντος και το μέγεθος της ετικέτας. Αυτόματο σύστημα ευθυγράμμισης προϊόντος συγχρονισμένο με το κορυφαίο σύστημα ιμάντα συγκράτησης. Το μηχάνημα ενσωματώνει σύγχρονο εξελιγμένο σύστημα διανομής ετικετών ελέγχου μικροεπεξεργαστή με φιλικό προς το χρήστη σύστημα ανίχνευσης για ετικέτα και προϊόν. Το μηχάνημα διατίθεται επίσης με προαιρετικό περιτυλιγμένο σύστημα που το καθιστά πιο ευέλικτο στη χρήση για την τοποθέτηση ετικέτας μονής πλευράς σε επίπεδες φιάλες ή την εφαρμογή ετικέτας περιτυλίγματος σε στρογγυλά προϊόντα.

Η πιο ευέλικτη, κομψά σχεδιασμένη μηχανή γραμμικής σήμανσης για την κάλυψη των αναγκών μεγάλων χρηστών σύγχρονων γραμμών συσκευασίας, που απαιτούν υψηλή απόδοση με ταχύτητα, ακρίβεια και ανθεκτικότητα. Εύκολο στη χρήση ρυθμίσεις, που απαιτούν ένα ελάχιστο εργαλείο ή αλλαγή εξαρτημάτων. Το μηχάνημα μπορεί να σχεδιαστεί και να εφοδιάζεται με ρομποτικοποιημένο σύστημα δύο κινούμενων τσεπών ή σύστημα διπλού τροφοδοτικού σκουλήκι εξασφαλίζοντας τέλεια ευθυγράμμιση των φιαλών στον μεταφορέα για ακριβή εφαρμογή επισήμανσης. Η επιλογή του συστήματος σταθεροποίησης προϊόντος εξαρτάται από το σχήμα του προϊόντος, το μέγεθος και την απαιτούμενη ταχύτητα.

Η μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων ετικετών έχει το δικό της μοναδικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας ενός σημείου. Τα ενσωματωμένα αυτοματοποιημένα συστήματα ανίχνευσης μήκους ετικέτας εξαλείφουν κάθε ανάγκη για μη αυτόματη τροφοδοσία και αποθήκευση δεδομένων μήκους ετικέτας στη μνήμη και ανάκτηση του ίδιου κάθε φορά για αλλαγή μεγέθους ετικέτας και εκκίνηση του μηχανήματος. Έτσι, το σύστημα εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, αποφεύγοντας το χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος και βοηθά στην επίτευξη υψηλότερης παραγωγής. Το μηχάνημα μπορεί να παρασχεθεί με προαιρετικό σκληρυμένο γυαλί ή ακρυλικό περίβλημα ασφαλείας. Τα μηχανήματα απαιτούν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ως βασικό εξοπλισμό για να ταιριάζουν με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς και επίσης εξοικονομούν κόστος και χρόνο.

Το μηχάνημα μπορεί να σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή επίπεδων φιαλών μονής πλευράς καθώς και ετικετών σώματος / περιτυλίγματος σε στρογγυλές φιάλες ως προαιρετικό χαρακτηριστικό.

Οι κύριοι μηχανισμοί της αυτόματης μηχανής σήμανσης επίπεδης επιφάνειας:

1. Η ρύθμιση του καθίσματος του κεφαλιού μπορεί να ρυθμίσει την κατεύθυνση του άξονα X, του άξονα Y, του άξονα Z και του άξονα R.

2. Η σήμανση περιλαμβάνει ανταλλακτικά - μηχανισμό συλλογής, μηχανισμό κυλίνδρων, μηχανισμό αποφλοίωσης, μηχανισμό τροφοδοσίας, γρανάζια μεταφοράς και έλξη του κινητήρα.

3. Ο μεταφορικός ιμάντας χρησιμοποιείται για να φέρει τα προϊόντα που πρέπει να επισημανθούν στην περιοχή σήμανσης και να το τελειώσει. Στη συνέχεια, για να στείλετε τα προϊόντα εκτός αυτής της περιοχής.

4. Ο αγωγός που μεταφέρει τη γραμμή λειτουργεί ως θετικό αποτέλεσμα κατά την παράδοση των προϊόντων.

5. Αγγίξτε την οθόνη. Η διεπαφή λειτουργίας ανθρώπου-μηχανής χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της κατάστασης ανοίγματος και διακοπής του εξοπλισμού, αλλάζοντας τις παραμέτρους αποσφαλμάτωσης, παρατηρώντας την παρακολούθηση I / O και ούτω καθεξής.

6. Ο έλεγχος του ηλεκτρικού κιβωτίου γίνεται με τη διαμόρφωση κυκλώματος του εξοπλισμού.

Όταν χρειάζεστε μια λύση ετικετών με επίπεδη φιάλη, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας