Μηχανή σήμανσης κουτιού

Αυτόματο σύστημα ετικετών για κυματοειδή κουτιά, θήκες και συσκευασίες από χαρτόνι

Συνιστάται καλύτερα με το μηχάνημα σήμανσης VKPAK.

Είτε επισημαίνετε κουτιά για καταναλωτικά αγαθά, κουτιά για τρόφιμα ή συσκευασίες για οποιονδήποτε άλλο τύπο προϊόντος, το σύστημα επισήμανσης έχει σημασία. Όταν κατασκευάζετε ή διανέμετε προϊόντα, η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας. Τα ατημέλητα ή αργά συστήματα θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν εντελώς την παραγωγή και τα κέρδη σας. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε ένα αξιόπιστο εργαλείο εφαρμογής ετικέτας κουτιού για την επιχείρησή σας.

Επισήμανση εμπορικών κουτιών

Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για εμπορική αποστολή και συσκευασία και όλες απαιτούν ακριβή επισήμανση κουτιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πτυσσόμενα κουτιά για συσκευασίες τροφίμων, όπως κουτιά δημητριακών ή δίσκους πίτσας. Αυτοί οι τύποι κουτιών φαίνονται καλύτερα με φωτεινές διαφανείς ετικέτες, που εφαρμόζονται με ακρίβεια σε κάθε κουτί. Οι αυτόματες μηχανές ετικετών κουτιών διασφαλίζουν ότι κάθε πακέτο είναι πανομοιότυπο και έτοιμο για τον καταναλωτή.

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι κυματοειδές κουτί, που ονομάζεται επίσης κυματοειδές χαρτόνι, ινοσανίδες ή συνδυασμένη σανίδα. Αυτά τα κουτιά είναι ιδανικά για αποστολή. Οι διανομείς τα χρησιμοποιούν συχνά για μεγαλύτερα καταναλωτικά αγαθά, όπως ηλεκτρονικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια προσαρμόσιμη και ισχυρή ετικέτα κουτιού είναι απολύτως απαραίτητη.

Τύποι μηχανής σήμανσης κουτιού

Ετικέτα περιτύλιξης γωνίας
Η ετικέτα Corner wrap εφαρμόζει μία ετικέτα σε δύο γειτονικά πάνελ ενός κουτιού. Αυτή η ετικέτα είναι γενικά ένας γραμμωτός κώδικας με πληροφορίες προϊόντος.
Ετικέτα 1-πάνελ
Η ετικέτα 1 πλευράς είναι η διαδικασία εφαρμογής μιας ετικέτας στην κορυφή, στην πλευρά ή στο κάτω μέρος ενός κουτιού. Αυτή η ετικέτα είναι γενικά ένας γραμμωτός κώδικας με πληροφορίες προϊόντος.
Ετικέτα 2 πάνελ
Η ετικέτα 2 πλευρών είναι η διαδικασία εφαρμογής δύο ξεχωριστών ετικετών στις 2 πλευρές ενός κουτιού. Αυτή η ετικέτα είναι γενικά ένας γραμμωτός κώδικας με πληροφορίες προϊόντος.

Έχοντας κατά νου την πορεία της προηγμένης ανάπτυξης της αγοράς, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια αποκλειστική γκάμα μηχανών ετικετών Box. Η προσφερόμενη μηχανή επισήμανσης κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας εξαρτήματα ανώτερης ποιότητας και τεχνολογία αιχμής υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας. Το παρεχόμενο μηχάνημα επισήμανσης ελέγχεται με ποικίλα ποιοτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητά του. Εκτός από αυτό, οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν χρήση αυτού του μηχανήματος επισήμανσης από εμάς σε τιμές φιλικές προς την τσέπη.

Εφαρμογές

Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε:

Φαγητο και ΠΟΤΟ
Φαρμακευτικά προϊόντα
Καλλυντικά
Προϊόντα προσωπικής φροντίδας
Γεωργία
Φυτοφάρμακα
FMCG
Υγειονομική περίθαλψη, κ.λπ.

Εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για:

Ετικέτες αυτοκόλλητων
Ετικέτες ολογράμματος
Ετικέτες τιμών
Αυτοκόλλητες ετικέτες
Ετικέτες πληροφοριών προϊόντος

Διατίθενται επιπλέον εφαρμογές όπως παρακάτω:

Δεν σταματά η μηχανή.
Χωρίς αυτοκόλλητο μηχάνημα.
Μηχανή με περίβλημα.
Αίτηση επαλήθευσης ετικέτας.
Συστήματα κάμερας.
Εφαρμογή σαρωτή γραμμωτού κώδικα.
Προσαρμοσμένη εφαρμογή.
Εφαρμογή αποθήκευσης γραμμωτού κώδικα / δεδομένων.

Όταν χρειάζεστε λύση σήμανσης κουτιού, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας