Μηχανή σήμανσης κουτιών

Μηχανές σήμανσης VKPAK

Η εφαρμογή ετικετών με το χέρι είναι μια προσιτή και εύκολη μέθοδος, αλλά δεν είναι πρακτικός τρόπος εφαρμογής ετικετών σε μεγάλες ποσότητες. Οι αυτοματοποιημένες μηχανές επισήμανσης στο σύστημα συσκευασίας σας επιτρέπουν αποτελεσματικότερη παραγωγή και σας εξοικονομεί περισσότερο χρόνο μειώνοντας παράλληλα το κόστος παραγωγής.

Η VKPAK κατασκευάζει διάφορες μηχανές επισήμανσης και εκτύπωσης για αυτόματη εκτύπωση και ασφάλεια ετικετών για ένα ευρύ φάσμα τύπων δοχείων όπως βάζα, φιάλες ή δοχεία κασσίτερου. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν ανθεκτικά εξαρτήματα και τις τελευταίες τεχνολογίες από δημοφιλείς μάρκες για να διασφαλίσουν ότι θα λάβετε ακριβείς εκτυπώσεις στα πακέτα σας.

Οι πωλήσεις μηχανών σήμανσης της VKPAK συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο ευέλικτου συστήματος συσκευασίας και εκτυπώσεων μεγάλης διάρκειας για να κάνουν την επωνυμία σας να ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων προϊόντων στα ράφια. Αφήστε τη συσκευασία των προϊόντων σας να μιλάει για εσάς, να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να παρακολουθήσετε τις πωλήσεις σας να κλιμακώνονται επιλέγοντας τις λύσεις συσκευασίας της VKPAK.

Το μηχάνημα σήμανσης κουτιών μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τύπους κουτιών

Ένα κουτί αλουμινίου, Μερικές φορές αναφέρεται λανθασμένα ως "δοχείο κασσίτερου", είναι ένα δοχείο μίας χρήσης για συσκευασίες κατασκευασμένες κυρίως από αλουμίνιο. Χρησιμοποιείται συνήθως για τρόφιμα και ποτά όπως μπύρα, φασόλια και σούπα, αλλά και για προϊόντα όπως λάδι, χημικές ουσίες και άλλα υγρά.

Ένα δοχείο ποτών (ή ένα δοχείο ποτών) είναι ένα μεταλλικό δοχείο σχεδιασμένο για να συγκρατεί ένα σταθερό μέρος υγρού όπως ανθρακούχα αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, χυμούς φρούτων, τσάι, τσάι από βότανα, ενεργειακά ποτά κ.λπ.

Ένα δοχείο λαδιού (ελαιόλαδο ή λάδι) είναι ένα δοχείο που κρατά λάδι (συνήθως λάδι κινητήρα) για λιπαντικές μηχανές. Ένα λάδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πλήρωση λαδιών με λάδι. Ένα επάγγελμα, που αναφέρεται ως λιπαντικό, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα δοχείο λαδιού (μεταξύ άλλων εργαλείων) για τη λίπανση των μηχανημάτων.

Ένα μεταλλικό κουτί, ένα κονσερβοκούτι, κασσίτερος, χαλύβδινη συσκευασία ή δοχείο είναι ένα δοχείο για τη διανομή ή την αποθήκευση αγαθών, κατασκευασμένων από λεπτό μέταλλο. Πολλά δοχεία απαιτούν άνοιγμα κόβοντας το "τέλος" ανοιχτό. Άλλοι έχουν αφαιρούμενα καλύμματα. Μπορούν να αποθηκεύσουν μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένων: τρόφιμα, ποτά, λάδια, χημικά κ.λπ.

Η αυτόματη μηχανή σήμανσης που κατασκευάζει η εταιρεία μας έχει σχεδιαστεί για αμάξωμα κονσερβών. Έχετε λειτουργίες αυτόματης διακοπής, μέτρησης, εξοικονόμησης ενέργειας. Κατάλληλο για μπουκάλια, κουτιά μπύρας και άλλα κυλινδρικά δοχεία.

Έχουμε ένα νέο μηχάνημα σήμανσης κουτιών! Αυτό θα μας δώσει περισσότερη ευελιξία στη συσκευασία ειδικών μπύρας. Με τα τυπωμένα κουτιά μας, έπρεπε να παραγγείλουμε έναν ορισμένο αριθμό κουτιών κάθε φορά, το οποίο περιόριζε την ποσότητα διαφορετικών μπύρας που μπορούσαμε να συσκευάσουμε (επειδή δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε άπειρο δοχεία!). Αλλά αυτό το νέο μηχάνημα μας επιτρέπει να μαζεύουμε μαζικά κενά μαύρα κουτιά και ετικέτες ξεχωριστά! Τώρα μπορούμε να πειραματιστούμε με τη συσκευασία διαφορετικών αγαπημένων παμπ για το ευρύ κοινό! Τα δοχεία έρχονται σε εμάς μαύρα, τα γεμίζουμε με την μπύρα της ημέρας, τα καπάκια και τα ράβουμε και μετά χτυπάμε την ετικέτα πάνω τους.

Τι είναι μια μηχανή σήμανσης με κουτιά;

Μια ετικέτα δοχείου ή μια μηχανή εκτύπωσης μπορεί επίσης να ονομαστεί ως εξής, ανάλογα με τον τύπο εργασίας που εκτελεί και το δοχείο που μπορεί να χειριστεί το μηχάνημα:

  • Μηχανή σήμανσης / εκτύπωσης δοχείων κασσίτερου ή μηχανή σήμανσης / εκτύπωσης κασσίτερου
  • Μηχανή σήμανσης / εκτύπωσης βάζων
  • Μηχανή σήμανσης μπουκαλιών

Πρόκειται για μηχανήματα που έχουν σχεδιαστεί για να εκτυπώνουν και να τοποθετούν ετικέτες σε διάφορα προϊόντα, συσκευασίες ή δοχεία. Μπορούν να προσκολληθούν σε πολλούς τύπους επιφανειών όπως αλουμίνιο, τύμπανα ινών, πλαστικό, χάλυβα και γυαλί.

Δεδομένου ότι οι ετικέτες απαιτούνται σε πολλές περιπτώσεις, οι ετικέτες και τα μηχανήματα εκτύπωσης ενσωματώνονται στη λειτουργία πολλών εταιρειών με υψηλό όγκο συσκευασίας προϊόντων. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν συστήματα διαχείρισης αποθήκευσης για αποθέματα απαιτούν επίσης την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού επισήμανσης. Ένας άλλος σκοπός αυτών των μηχανημάτων είναι η επισήμανση συμμόρφωσης, καθώς είναι επίσης ενσωματωμένες στις διαδικασίες εγκατάστασης κατασκευαστών εξοπλισμού.

Οι μηχανές σήμανσης και εκτύπωσης κυμαίνονται από χειροκίνητες συσκευές για απλή διανομή ετικετών έως μηχανές υψηλής παραγωγής, επιτρέποντας μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία εκτύπωσης και εφαρμογής. Στην πραγματικότητα, οι αυτόματες μηχανές σήμανσης συγκαταλέγονται στους πιο συνηθισμένους τύπους ετικετών προς πώληση στην αγορά, καθώς δεν χρειάζονται χειριστή για να λειτουργήσει. Όσον αφορά τα μηχανήματα σήμανσης και εκτύπωσης της VKPAK, όλα έχουν αυτόματες λειτουργίες.

Κύρια συστατικά μιας μηχανής σήμανσης δοχείων

# 1 Τροφοδοσία Χόπερ
Η χοάνη τροφοδοσίας παίζει σημαντικό ρόλο σε όλη τη διαδικασία επισήμανσης, εξασφαλίζοντας την ακριβή διανομή της ετικέτας στα δοχεία. Τροφοδοτεί τα δοχεία στο σταθμό σήμανσης για επισήμανση που συμβαίνει συνεχώς και συστηματικά. Επιπλέον, εμποδίζει το σπάσιμο των δοχείων και εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητης φόρτωσης των ειδών που πρέπει να επισημαίνονται.

# 2 Σταθμός σήμανσης
Αυτός ο σταθμός αποτελείται από το ταμπλό ετικετών και την κεφαλή ετικετών που μπορείτε να ελέγξετε για σωστή τοποθέτηση ώστε να προσαρμόζεται στο μέγεθος της φιάλης που φέρει ετικέτα.

# 3 Πίνακας ελέγχου οθόνης αφής
Ο πίνακας ελέγχου επιτρέπει τη συστηματική διαχείριση της διαδικασίας επισήμανσης. Μπορείτε να προσαρμόσετε ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιώντας αυτό. Επιπλέον, ο πίνακας ελέγχου ειδοποιεί επίσης τον χειριστή για τυχόν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που απαιτούν άμεση προσοχή.

# 4 Μηχανισμός κίνησης
Αυτός ο μηχανισμός διαθέτει τον κινητήρα, το σύστημα κυλίνδρων και τον μεταφορέα για να οδηγεί ολόκληρο το μηχάνημα σήμανσης και τον βοηθά να μετακινεί τα εξαρτήματα ανάλογα.

Πώς μπορούν να λειτουργήσουν οι μηχανές επισήμανσης

Όλοι μπορούν οι μηχανές σήμανσης και εκτύπωσης να λειτουργούν βασικά με τον ίδιο τρόπο. Το αρχικό στάδιο της διαδικασίας επισήμανσης ξεκινά με την τροφοδοσία των προϊόντων στο σταθμό σήμανσης μέσω της χοάνης τροφοδοσίας. Στον σταθμό σήμανσης, το κάλυμμα ή το σώμα του δοχείου φέρει σήμανση καθώς κινείται συνεχώς από τον μεταφορέα.

Για τους Πίεση Ευαίσθητες Ετικέτες, η ετικέτα της προετοιμασίας εφαρμόζεται και κολλά στο καπάκι ή στο κυλινδρικό σώμα του δοχείου ενώ περιστρέφεται. Από την άλλη πλευρά, η Οπτική Μηχανή Εκτύπωσης Λέιζερ και η Μηχανή Εκτύπωσης με Έγχυση εκτυπώνουν στα δοχεία χρησιμοποιώντας λέιζερ ή μελάνι καθώς διέρχονται από το σταθμό σήμανσης.

Τα επισημασμένα / τυπωμένα δοχεία θα συνεχίσουν να κινούνται μέσω του μεταφορέα μέχρι να φτάσουν στο τέλος της γραμμής. Το μηχάνημα θα εκτελέσει τη διαδικασία επισήμανσης για τα υπόλοιπα δοχεία, εκτός εάν το σταματήσετε.

Όταν χρειάζεστε μια λύση σήμανσης δοχείων, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας