Μηχανή επισήμανσης χαρτοκιβωτίων

Κυματοειδές κουτί, εκτύπωση κουτιού από χαρτόνι και μηχανή σήμανσης

Τα κυματοειδή δοχεία προσφέρουν ευελιξία ως λύση συσκευασίας για χρήση στις αγορές αποστολής, αποθήκης, διανομής και εφοδιαστικής. Η υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος το καθιστά ιδανική επιλογή για αυτές τις εφαρμογές.

Η VKPAK προσφέρει λύσεις για την επισήμανση και την εκτύπωση σε κυματοειδές κουτί που παρέχουν επιλογές σε ύψος χαρακτήρων, ανάλυση εκτύπωσης και ποιότητα γραμμωτού κώδικα, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης μηχανής σήμανσης κουτιού και ισχύουν για υψηλά ποσοστά ανάγνωσης γραμμικού κώδικα.

Χαρακτηριστικά

  • Χρησιμοποιείται κυρίως για την επισήμανση χαρτοκιβωτίων ή καρτών σε φαρμακεία, καθημερινές χημικές ουσίες, κάρτες και άλλες βιομηχανίες.
  • Ο εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη και διαδραστικός έλεγχος οθόνης αφής καθιστά τη λειτουργία βολική και ευθεία προς τα εμπρός. Η παραγωγική ικανότητα και ο αριθμός των υπόλοιπων ετικετών μπορούν να εμφανιστούν σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει επίσης πλούσιες λειτουργίες βοήθειας στην οθόνη και συναγερμούς σφάλματος. Ο αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα ελέγχου, η προσαρμογή των παραμέτρων έχει ελαχιστοποιηθεί κατά την αλλαγή προϊόντων.
  • Η εγγραφή παραμέτρων μπορεί να αποθηκευτεί μόνιμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε επαναφορά και να καλέσετε τις αντίστοιχες ομάδες παραμέτρων κατά την αλλαγή των προϊόντων.
  • Προαιρετικός κωδικοποιητής θερμής σφράγισης ή κωδικοποιητής inkjet για κωδικοποίηση ημερομηνίας στις ετικέτες, ηλεκτρονικός αναγνώστης γραμμωτού κώδικα για σάρωση γραμμικών κωδικών στις ετικέτες και απόρριψη των δυσανάγνωστων προϊόντων.

Η επισήμανση χαρτοκιβωτίων είναι μία από τις πιο βασικές αυτοματοποιημένες εφαρμογές επισήμανσης. Οι περισσότερες εφαρμογές σήμανσης χαρτοκιβωτίων είναι απλές. Μια μονάδα επισήμανσης με εφαρμογή επένδυσης σφραγίδων εφαρμόζει μια τυπωμένη ή εκτυπωμένη ετικέτα στο πλάι του κουτιού. Όλες οι μονάδες επισήμανσης της VKPAK μπορούν να εκτυπώσουν και να εφαρμόσουν ή να εφαρμόσουν προεκτυπωμένες ετικέτες στα χαρτοκιβώτια. Η ερώτηση είναι, ΠΩΣ θέλετε να επισημάνετε το κουτί; Χρειάζεστε μια συγκεκριμένη μηχανή εκτύπωσης ή ροή δεδομένων; Σε ποια πλευρά του χαρτοκιβωτίου θέλετε να εφαρμόζεται η ετικέτα; Χρειάζεστε παρακείμενη ετικέτα πάνελ ή γωνιακό περίβλημα; Τι μέγεθος είναι η ετικέτα; Ποια είναι η απόδοσή σας; Όλες αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου labeler για την αίτησή σας.

Η VKPAK μπορεί να σας βοηθήσει με την επιλογή εξοπλισμού επισήμανσης χαρτοκιβωτίων, καθώς και την ενσωμάτωση και εγκατάσταση στην γραμμή παραγωγής σας. Επειδή η VKPAK διαθέτει την πιο εκτεταμένη γκάμα μονάδων εκτύπωσης και εφαρμογής, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους εφαρμογείς εκτυπωτή οποιαδήποτε από τις κύριες μηχανές εκτυπωτών ετικετών. Οι εφαρμοστές και οι εφαρμοστές εκτυπωτών VKPAK μπορούν να χειριστούν τα περισσότερα μεγέθη ετικετών. Έχουμε ακόμη και μονάδες που μπορούν να εφαρμόσουν μια τεράστια ετικέτα 8,5 ″ x 17!! Ανάλογα με τους ρυθμούς απόδοσης, το VKPAK προσφέρει διαφορετικές μονάδες μεγέθους σώματος. Οι συμπαγείς μίνι εκτυπωτές-εφαρμογές μας χρησιμοποιούν ρολό ετικετών 8 ″ OD και είναι ιδανικά για εφαρμογές χαμηλού όγκου ή εφαρμογές περιορισμένου χώρου. Το τυπικό μέγεθος αμαξώματος μπορεί να χειριστεί έως και ρολό ετικετών 16 ″ OD και είναι ιδανικό για εφαρμογές με μεγάλη ένταση και μεγάλη ετικέτα χαρτοκιβωτίων.

Πλεονεκτήματα:

1) Σύστημα ελέγχου: Χρησιμοποιήστε το σύστημα ελέγχου PLC μάρκας SIEMENS, με υψηλή σταθερή λειτουργία και εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό αστοχίας.

2) Σύστημα λειτουργίας: Οθόνη αφής 7 ιντσών SIEMENS, άμεση οπτική διεπαφή εύκολη λειτουργία, επίσης πλούσια με λειτουργία βοήθειας και λειτουργία εμφάνισης βλαβών.

3) Σύστημα ελέγχου: Χρησιμοποιήστε τον γερμανικό αισθητήρα ετικέτας ελέγχου LEUZE, τον αυτόματο σταθμό ετικετών ελέγχου, το σταθερό και βολικό δεν έχουν πολύ υψηλότερη απαίτηση για τον εργαζόμενο

4) Αποστολή συστήματος ετικέτας: Γερμανικό σύστημα ελέγχου κινητήρα ετικετών Avery, σταθερό με υψηλή ταχύτητα.

5) Λειτουργία συναγερμού: Όπως χύσιμο ετικετών, σπασμένη ετικέτα ή άλλη δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της εργασίας του μηχανήματος, όλοι θα προκαλέσουν συναγερμό και θα σταματήσουν να λειτουργούν.

6) Υλικό μηχανής: Το μηχάνημα και τα ανταλλακτικά χρησιμοποιούν όλο το υλικό S304 από ανοξείδωτο χάλυβα και ανοδιωμένο ανώτερο κράμα αλουμινίου, με υψηλή αντοχή στη διάβρωση και ποτέ σκουριά.

7) Το κύκλωμα χαμηλής τάσης χρησιμοποιεί όλα τη γερμανική μάρκα Schneider.

Όταν χρειάζεστε λύση επισήμανσης χαρτοκιβωτίων, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας