Μηχανή επισήμανσης βάζων

Ένα βάζο είναι ένα δοχείο που είναι συνήθως κατασκευασμένο από γυαλί, πηλό ή πλαστικό με χωρητικότητα που κυμαίνεται από ένα κλάσμα ενός λίτρου έως πολλά λίτρα.

Στη VKPAK, παρέχουμε φιλικές προς το περιβάλλον, αυτόματες μηχανές σήμανσης που κάνουν την εφαρμογή ετικετών για την εμπορική σας επιχείρηση εύκολη και προσιτή. Οι εφαρμοστές ετικετών μας είναι ιδανικοί για ετικέτες βάζων κτιστών και παρέχουν γρήγορη, ευθεία και ακριβή εφαρμογή ετικετών για οτιδήποτε σε ένα βάζο

Αυτοματοποιημένες μηχανές ετικετών για γυάλινα και πλαστικά βάζα

Συνιστάται καλύτερα με το σύστημα επισήμανσης μπουκαλιών της VKPAK

Ενώ η συσκευασία του προϊόντος σας σε ένα βάζο μπορεί να φαίνεται απλή. Υπάρχουν όμως αμέτρητοι παράγοντες και επιλογές μεταξύ της έναρξης της κατασκευής και του τελικού προϊόντος που επιλέγει ο πελάτης σας από το ράφι. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο προϊόν σας είναι η ετικέτα του. Είτε χρησιμοποιείτε γυάλινα ή πλαστικά βάζα, κομμένα σε μέγεθος ή ρολά ετικετών - αυτό που έχει σημασία είναι η εντύπωση που κάνετε στον πελάτη.

Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε ένα αξιόπιστο μηχάνημα επισήμανσης βάζων για τη διαδικασία παραγωγής σας. Αν ψάχνετε για μια ετικέτα που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, υπερβαίνει τα πρότυπα υγιεινής και εφαρμόζει τις ετικέτες με ακρίβεια κάθε φορά, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Επισήμανση εμπορικών βάζων

Έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά την επισήμανση των εμπορικών βάζων σας, ειδικά για τα τρόφιμα. Οι δύο κύριοι τύποι ετικετών βάζων είναι μεγέθους t0, τα οποία διατίθενται σε ένα συνεχές φύλλο και μπορούν να κοπούν σε οποιοδήποτε πλάτος χρειάζεστε. Οι περισσότεροι κατασκευαστές επιλέγουν ένα ρολό ετικετών που είναι προ-κομμένες. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και δημιουργεί μια πιο ενοποιημένη εμφάνιση. Μέσα σε αυτές τις δύο επιλογές, υπάρχουν αμέτρητες ποικιλίες ετικετών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομμένες ετικέτες για απλά έργα ή μεταλλικές ετικέτες για να ξεχωρίζετε στο ράφι. Οι ετικέτες μπορούν να είναι αδιάβροχες ή βινυλίου για προστιθέμενη ποιότητα. Ανεξάρτητα από τον τύπο ετικέτας που εφαρμόζετε στα βάζα σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια μηχανή ετικετών που είναι προσαρμόσιμη, γρήγορη και ακριβής.

Επιλέγοντας τη σωστή ετικέτα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επένδυση σε μια μηχανή σήμανσης βιομηχανικής ποιότητας. Ωστόσο, η διαδικασία δεν πρέπει να είναι περίπλοκη. Αν γνωρίζετε τι χρειάζεστε, επικοινωνήστε με τη φιλική μας ομάδα για να λάβετε μια προσφορά. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ικανοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ανάγκη σας. Εάν εξακολουθείτε να καταλαβαίνετε ποια λύση επισήμανσης είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας, τότε θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Όταν χρειάζεστε μια λύση επισήμανσης βάζων, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας