Μηχανή σήμανσης αμπούλας

Αυτόματο μηχάνημα αυτόματης σήμανσης κάθετης αμπούλας υψηλής ταχύτητας, το οποίο κατασκευάζεται υπό αυστηρή επίβλεψη, λαμβάνοντας υπόψη τα αυστηρά πρότυπα gmp για χρήση σε φαρμακευτικές και συναφείς βιομηχανίες. Πολύ αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου που υιοθετήθηκαν κατά τη διαδικασία κατασκευής διασφαλίζουν τη λειτουργία χωρίς προβλήματα και χρειάζονται ελάχιστο χρόνο συντήρησης / τερματισμού. Η υψηλή απόδοση του μηχανήματος εξοικονομεί κόστος παραγωγής και επίσης εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Το αυτόματο μηχάνημα σήμανσης αμπούλας έχει σύστημα μεταβλητής συχνότητας εναλλασσόμενου ρεύματος για ομαλό έλεγχο του μηχανήματος για απαιτούμενη έξοδο έως 220 αμπούλες ανά λεπτό. Οι μηχανές που έχουν online εκτύπωση παρτίδας. Το σούπερ σιωπηλό μηχάνημα έχει ελάχιστη ηχορύπανση και συνεπώς έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας του εργατικού δυναμικού. Η κεκλιμένη χοάνη τροφοδοσίας εξασφαλίζει ομοιόμορφη ροή αντικειμένων για επισήμανση.

Αυτόματη μηχανή ετικετών αυτοκόλλητων ετικεττών για εφαρμογή υψηλής ταχύτητας σε αμπούλες. Η ετικέτα αυτοκόλλητων ετικεττών αμπούλων ενσωματώνεται με σύγχρονο σύστημα διανομής ετικετών ελέγχου μικροεπεξεργαστή με φιλικό προς το χρήστη σύστημα ανίχνευσης για ετικέτα και προϊόν. Το μηχάνημα ετικετών αυτοκόλλητων ετικεττών είναι κατάλληλο για επισήμανση σε στρογγυλά φιαλίδια και άλλα στρογγυλά αντικείμενα. Είναι ικανό να επισημαίνει έως και 200 μονάδες ανά λεπτό ανάλογα με τα προϊόντα και το μέγεθος της ετικέτας. Ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό και μηχανικό σύστημα για την εφαρμογή διαφανών (χωρίς εμφάνιση) ετικετών σε φιαλίδια με πολύ υψηλή ταχύτητα χρησιμοποιώντας προαιρετικό ειδικό σύστημα ανίχνευσης ετικετών. Πραγματικά ένα και μόνο υψηλής ταχύτητας περιστροφικό στημόνι γύρω από τη μηχανή σήμανσης, με μοναδικό συγχρονισμένο σύστημα ελέγχου ταχύτητας ενός σημείου. Τα ενσωματωμένα αυτοματοποιημένα συστήματα ανίχνευσης μήκους ετικέτας εξαλείφουν κάθε ανάγκη για μη αυτόματη τροφοδοσία και αποθήκευση δεδομένων μήκους ετικέτας στη μνήμη και ανάκτηση του ίδιου κάθε φορά για αλλαγή μεγέθους ετικέτας και εκκίνηση του μηχανήματος. Έτσι, το σύστημα εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, αποφεύγοντας το χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος και βοηθά στην επίτευξη υψηλότερης παραγωγής.

Τι είναι η αμπούλα;

Μια αμπούλα (επίσης αμπούλα και αμπούλα) είναι ένα μικρό σφραγισμένο φιαλίδιο που χρησιμοποιείται για να περιέχει και να διατηρεί ένα δείγμα, συνήθως ένα στερεό ή υγρό. Οι αμπούλες είναι κατασκευασμένες από γυαλί.

Οι σύγχρονες αμπούλες χρησιμοποιούνται συνήθως για να περιέχουν φαρμακευτικά προϊόντα και χημικές ουσίες που πρέπει να προστατεύονται από τον αέρα και τους μολυσματικούς παράγοντες. Σφραγίζονται ερμητικά με τήξη της λεπτής κορυφής με ανοιχτή φλόγα, και συνήθως ανοίγονται με σπάσιμο του λαιμού. Ο χώρος πάνω από τη χημική ουσία μπορεί να γεμίσει με αδρανές αέριο πριν από τη σφράγιση. Οι τοίχοι από γυάλινες αμπούλες είναι συνήθως αρκετά ισχυροί ώστε να μπαίνουν σε ένα γάντι χωρίς καμία δυσκολία.

Όταν χρειάζεστε μια λύση επισήμανσης αμπούλας, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας