Μηχανή επισήμανσης μπουκαλιών οβάλ

Οι συσκευές εφαρμογής VKPAK Oval Label ανταποκρίνονται περισσότερο στις απαιτήσεις της σύγχρονης συσκευασίας που απαιτούν υψηλή απόδοση, ακρίβεια και αξιοπιστία, διατηρώντας παράλληλα ένα χαμηλό κόστος προϋπολογισμού. Οι Oval Labeling Applicators των αυτοκόλλητων ετικετών μπορούν να εφαρμόσουν μονές, εμπρός και πίσω ή να τυλίξουν ετικέτες σε επίπεδες, οβάλ, τετράγωνες, στρογγυλές φιάλες ή δοχεία. Η μονάδα μας εξασφαλίζει τη μέγιστη σταθερότητα και την ευθεία θέση των μπουκαλιών σε σχήμα οβάλ. Αυτή η ενότητα εξασφαλίζει την τέλεια ευθυγράμμιση των φιαλών στον μεταφορέα για ακριβή εφαρμογή επισήμανσης κατάλληλη για σχεδόν κάθε τύπο φιαλών.

Η επισήμανση μηχανών υψηλής απόδοσης έχει σχεδιαστεί ειδικά για οβάλ μαλακά πλαστικά μπουκάλια, προκειμένου να αποφευχθούν οι ανεπαρκείς ετικέτες στην άκρη ή χαμηλότερη επισήμανση ακρίβειας για ακανόνιστες φιάλες.

Τα οβάλ μπουκάλια είναι ιδανικά για μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων και βιομηχανιών που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Βιοτεχνολογία
  • Συμπληρωτές συμβολαίου
  • Περιβαλλοντικό
  • Τρόφιμα & Αρωματικές ύλες
  • Φροντίδα υγείας
  • σπίτι και κήπος
  • Οικιακά χημικά
  • Ιεραποθήκη / Υγιεινή
  • Προσωπική φροντίδα
  • Φαρμακευτικός

Το VKPAK διαμορφωμένο για επίπεδη και οβάλ προϊόντα έχει εξαιρετική ακρίβεια και ευκολία στις ρυθμίσεις. Εάν έχετε προϊόντα με επίπεδη ή οβάλ πλευρά που χρειάζονται μία, δύο ή ακόμα και τρεις ετικέτες, το VKPAK έχει τη σκέψη σχεδιασμού για να κάνει τη δουλειά απλή στη ρύθμιση ξανά και ξανά. Η παρακάτω εικόνα υποδηλώνει τη σκέψη μας - που είναι να σχεδιάσουμε για τον πραγματικό κόσμο και όχι ρεαλιστικές ελπίδες ότι οι τρίχες μιας σταθερής βούρτσας σκουπίζουν θα ασκήσουν ομοιόμορφη πίεση σε μια καμπύλη επιφάνεια (σε αυτήν την περίπτωση η καμπύλη της επιφάνειας του προϊόντος μπορεί να ακολουθηθεί με η βάση βούρτσας με ελατήριο). Όντας ένα μηχάνημα VKPAK, η επιλογή προσθήκης μονάδων κατά τη στιγμή της παραγγελίας ή μετά την αγορά επιτρέπει το οβάλ και στρογγυλό προϊόν με πολύ γρήγορη αλλαγή προϊόντος.

Μην φοβάστε τις προσφορές των ανταγωνιστών μας για εξοπλισμό που μοιάζει με δικό μας - που είναι απίθανο να ταιριάζει με την απόδοσή μας - όλοι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με την αξία που αντιπροσωπεύει ο εξοπλισμός μας.

Χαρακτηριστικά

Γρήγορες εναλλαγές - Δεν απαιτούνται εργαλεία για την αλλαγή προϊόντος. Οι μεγάλοι χειροκίνητοι τροχοί επιτρέπουν σχεδόν αβίαστες ρυθμίσεις χωρίς την ανάγκη για υποβοήθηση κινητήρα (Το Motor Assists προσθέτει κόστος / πολυπλοκότητα και κάτι άλλο στην υπηρεσία). Επιλέξαμε να το κρατήσουμε απλό με ρυθμίσεις θέσης επιλέγοντας λίγο πιο ακριβά χαραγμένους χάρακες και κλίμακες πάνω από "ψηφιακές ενδείξεις" οι οποίες με την πάροδο του χρόνου μπορούν να αποτύχουν (και πάλι ένα άλλο πράγμα για την υπηρεσία). Ο χρόνος ρύθμισης μεταξύ των εργασιών είναι απλός και γρήγορος.

Επαναληψιμότητα - Όλες οι Ηλεκτρονικές ρυθμίσεις / παράμετροι της εργασίας παραγωγής σας μπορούν να αποθηκευτούν στην οθόνη αφής επιτρέποντας την ακριβή επαναληψιμότητα μεταξύ των διαδρομών.

Ευκαμψία - Το VKPAK έχει σχεδιαστεί σε αρθρωτή μορφή που επιτρέπει πολλαπλές διαμορφώσεις που ταιριάζουν στο εύρος εργασιών σας. Τόσο η Μηχανική όσο και η Ηλεκτρονική είναι Modular επιτρέποντας τη γρήγορη προσθήκη και αφαίρεση της Μηχανικής ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ.

Η έγχρωμη οθόνη αφής - έχει εύκολο στη χρήση και και κατανοητό. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για την κατάσταση του μηχανήματος και μενού αντιμετώπισης προβλημάτων.

Όταν χρειάζεστε μια λύση οβάλ ετικέτας φιαλών, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας