Μηχανή επισήμανσης θήκης

Η VKPAK γνωρίζει την επισήμανση της θήκης. Έχουμε σχεδιάσει πολλά διαφορετικά συστήματα επισήμανσης τσαντών. Για γεμάτες θήκες, η VKPAK μπορεί να τοποθετήσει έναν εκτυπωτή ετικέτας ή ένα απλικατέρ ετικέτας στη γραμμή παραγωγής σας για να επισημαίνει τις θήκες μετά την πλήρωση, αλλά πριν από την παλετοποίηση. Πληροφορίες όπως κωδικοί ημερομηνίας και παρτίδας, γραμμικοί κώδικες και περιεχόμενα εκτυπώνονται ή / και εφαρμόζονται αυτόματα στην τσάντα στην υπάρχουσα γραμμή μεταφοράς. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με οποιαδήποτε ετικέτα VKPAK. Το συγκεκριμένο μοντέλο και το μέγεθος της ετικέτας εξαρτάται από το μέγεθος της ετικέτας, την προτίμηση της μηχανής εκτύπωσης και το ρυθμό απόδοσης.

Για μη συμπληρωμένη επισήμανση σακουλών, η VKPAK έχει σχεδιάσει ένα σύστημα τροφοδοσίας και επισήμανσης σάκων. Αυτό το σύστημα εκμεταλλεύεται ένα ρομποτικό σύστημα ανύψωσης κενού για να παρουσιάσει την άδεια θήκη στη μονάδα επισήμανσης. Μόλις παρουσιαστεί η τσάντα, η ετικέτα εκτυπώνει ή / και εφαρμόζει την ετικέτα πληροφοριών στην κενή τσάντα. Στη συνέχεια μεταφέρεται σε κάδο συλλογής για να περιμένει τη διαδικασία πλήρωσης.

Είτε το σύστημα επισήμανσης θήκης μπορεί να ενσωματωθεί με τα τρέχοντα συστήματα επεξεργασίας βάσεων δεδομένων / παραγγελιών ή να ρυθμιστεί ως αυτόνομη λειτουργία.

Αισθανόμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και εξαγωγείς μιας εξαιρετικής μηχανής επισήμανσης σακουλών. Χρησιμοποιείται ευρέως σε γραμμές συσκευασίας διαφόρων βιομηχανιών. Ενσωματωμένο με μια προηγμένη τεχνολογία που διασφαλίζει την εφαρμογή ετικέτας μονής ή διπλής πλευράς, αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιείται ευρέως για την τοποθέτηση ετικετών σε άδειες προκατασκευασμένες θήκες. Διαθέσιμο για πελάτες σε διαφορετικές προδιαγραφές και διαμορφώσεις, αυτό το Pouch Labeling Machine ελέγχεται αυστηρά σε διάφορες τυπικές παραμέτρους ποιότητας.

Τύποι μηχανής σήμανσης σακουλών

Reseal ετικέτα
Μια ετικέτα Reseal τοποθετείται στο πίσω μέρος της θήκης. Αυτό χρησιμοποιείται για να σφραγίσει ξανά τη θήκη αφού ανοίξει. Η ετικέτα επανασφραγίδας βοηθά στη διατήρηση του προϊόντος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Μπροστινή ετικέτα
Μια μπροστινή ετικέτα εφαρμόζεται στο μπροστινό μέρος της θήκης. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εκτός από την κύρια συσκευασία των προϊόντων, για την αναγνωρισιμότητα της μάρκας. Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μια ετικέτα μείωσης τιμών.
Πίσω ετικέτα
Μια πίσω ετικέτα εφαρμόζεται στο πίσω μέρος της θήκης. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες που υπερβαίνουν τη δεδομένη περιοχή του προϊόντος. Αυτή η ετικέτα θήκης μπορεί επίσης να παρέχει στα προϊόντα διατροφικές πληροφορίες.

Η αυτόματη ετικέτα VKPAK είναι ευέλικτη, επιτρέποντας την εφαρμογή ετικέτας μονής ή διπλής πλευράς σε άδειες προκατασκευασμένες θήκες ή σακούλες. Είναι ιδανικό για περιβάλλοντα παραγωγής που πρέπει να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε μικρές παρτίδες.

Η ειδικά σχεδιασμένη ετικέτα σακούλας επισημαίνει το πάνω και το κάτω μέρος των σακουλών που εισάγονται σε στοίβες και μεταφέρονται σε μια στοίβα. Τα παραδείγματα προϊόντων περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: Καφές, THC, μαριχουάνα, προϊόντα που σχετίζονται με τη μαριχουάνα, μπαχαρικά.

Όταν χρειάζεστε λύση επισήμανσης θήκης, η VKPAK παρέχει τα ακόλουθα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας