Πλήρως αυτόματη μηχανή ετικετών συρρίκνωσης μανικιών γυάλινων φιαλών βάζων

Αυτόματη μηχανή σήμανσης με μανίκι συρρίκνωσης, με σήραγγα και γεννήτρια συρρίκνωσης ατμού, μηχανή PVC, ετικέτα ΡΕΤ Μπουκάλια Μηχανή σήμανσης συρρίκνωσης.

Μπουκάλια μπουκάλι uncrambler με διάμετρο 1,0m

Το Unscrambler είναι η κινητήρια δύναμη με τον πίνακα ελέγχου συχνότητας, βάλτε το μπουκάλι τεχνητού κυκλικού περιστρεφόμενου δίσκου, περιστροφή περιστρεφόμενου δίσκου, θα μεταφερθεί στον μεταφορικό ιμάντα φιάλης που έχει συνεχιστεί στη γραμμή πλήρωσης για πλήρωση. Εύκολο στη χρήση, το κάνατε εύκολα με το μπουκάλι Unscrambler.

Μπουκάλι μπουκάλι uncrambler

Χαρακτηριστικά του uncrambler μπουκαλιών

1) Κατάλληλο για αντιολισθητικές φιάλες από πολυεστέρα
2) Ευθυγραμμίζει τα μπουκάλια και τα απορρίπτει με μεταφορέα κενού
3) Το πρόγραμμα PLC ελέγχεται
4) Αυτόματο.
5) Λειτουργία υψηλής ταχύτητας

Τεχνικές παράμετροι της φιάλης uncrambler

Μπουκάλι μπουκάλι uncrambler

* Διάμετρος: Φ1000mm
* Ταχύτητα: 430-50bottles / min (με Speed Controller, Schneider Inverter)
* Ισχύς: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Υλικό: SUS304
* Κινητήρας: Wanxin (Μάρκα Ταϊβάν, μειωτής χωρίς συντήρηση)
* Ελεγκτής μεταβλητής ταχύτητας: Taida
* Βάρος μηχανήματος: Διάμετρος φιάλης 80Kg Ø20 ~ Ø100 mm

Μηχανή σήμανσης με μανίκι με σήραγγα συρρίκνωσης

Η μηχανή σήμανσης συρρίκνωσης μανικιών με συρραφή σήραγγας υιοθετεί προγραμματιζόμενο ελεγκτή PLC, εισαγόμενο σερβο κινητήρα, σερβο οδηγό, μετατροπέα συχνότητας και μετατροπέα. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τη μονάδα τοποθέτησης για να διασφαλίσει την ετικέτα χύτευσης ακριβή, γρήγορη και σταθερή.

Μηχανή σήμανσης με μανίκι με σήραγγα συρρίκνωσης

1 Συγχρονισμένο κιβώτιο, οποιαδήποτε αλλαγή του ιμάντα μετάδοσης θα ολοκληρωθεί γρήγορα. Σε σύγκριση με τον τύπο του παραδοσιακού πολυστρωματικού στρώματος των οποίων η αλλαγή και η συντήρηση χρειάζονται περισσότερες από έξι ώρες, η συντήρησή του είναι εύκολη και η συντήρηση είναι απλή, οπότε δεν επηρεάζει την παραγωγή.

2 Σχεδίαση επίπεδου κεφαλής κοπής μονάδας στην Κίνα που ισχύει για το δοχείο των 30 mm - 130 mm. Ποτέ δεν χρειάζεται να το αλλάξετε ή να το διορθώσετε. Διαθέτει επίσης μοναδική οθόνη ανθρώπινης μηχανής με ελαφριά αφή, που σημαίνει, αυτόματη αναζήτηση στην αρχική τοποθεσία, καθώς και ασφάλεια και ευκολία που βρίσκεται μπροστά από άλλα προϊόντα ομίλου.

3 Ενιαίο συρρικνωμένο επίπεδο τροφοδοσίας ετικέτας, λογικά ύψος που είναι βολικό για τη στερέωση της ετικέτας. Αυτόματη φιγούρα μικροϋπολογιστή που αποφεύγει την εφαρμογή και τη ρύθμιση. Αρκεί να το πατήσετε ελαφρά, η ετικέτα θα ανιχνεύσει και θα εντοπίσει αυτόματα. Η αλλαγή της ετικέτας είναι γρήγορη και βολική, εκτός αυτού, το σημείο κοπής είναι απολύτως ακριβές.

4 Εξοπλισμός τροφοδοσίας ετικετών. Οδήγηση συγχρονισμένης εφελκυσμού ελέγχει την παροχή της ετικέτας, η ικανότητα τροφοδοσίας είναι 90 μέτρα ανά λεπτό, το επίπεδο παροχής ετικέτας όγκου είναι 500 mm, η εσωτερική διάμετρος του χάρτινου σωλήνα θα είναι 4 ', 8', 10 '. Η διαμόρφωση της ετικέτας η σίτιση είναι σταθερή εφελκυστική που επιτρέπει το ακριβές μήκος της ετικέτας και τη σταθερή, γρήγορη τροφοδοσία της ετικέτας.

5 Η κεντρική κολόνα εφαρμόζει βήμα προς βήμα τη δομή της ετικέτας και η ταχύτητα είναι 150B ανά λεπτό.

6 Η νέα σχεδιασμένη κεφαλή κοπής οδηγεί βήμα προς βήμα κινητήρα, η οποία είναι υψηλή, η δράση είναι ακριβής, η κοπή είναι σωστή και η συρρίκνωση είναι όμορφη. Αυτός ο σχεδιασμός συνεργάζεται με την ετικέτα συγχρονισμένη δομή τοποθεσίας που επιτρέπει την ακρίβεια της θέσης κοπής εντός 1 mm.

7 Πολλά κουμπιά στάσης έκτακτης ανάγκης επιτρέπουν τη στάση έκτακτης ανάγκης στη σωστή θέση κατά μήκος της παραγωγής που εγγυώνται την ασφαλή παραγωγή.

Μηχανή σήμανσης με μανίκι με σήραγγα συρρίκνωσης

Εφαρμοστέοι τύποι ετικετών ποικιλίας:

Διάφορα είδη τύπων φιαλών, για παράδειγμα: στρογγυλό μπουκάλι, τετράγωνο μπουκάλι, επίπεδο μπουκάλι, καμπύλη μπουκάλι και σχήμα κυπέλλου κ.λπ.

Εφαρμοστέοι τύποι ετικετών ποικιλίας:

Κύριες τεχνικές παράμετροι του εξοπλισμού επισήμανσης μανικιών:

Κύριες τεχνικές παράμετροι του εξοπλισμού σήμανσης μανικιών

Οχι.ΜέροςΕίδοςΜονάδαYX-SL150
1Προδιαγραφές φιάληςΕνταση ΗΧΟΥμεγάλο0.35~1.5
Διάμετρος λαιμούχιλ28~38
Διάμετρος σώματοςχιλ50~110
Ύψος μπουκαλιούχιλ150~310
2Προδιαγραφή ετικέταςΥλικό/OPS PVC PET OPP
Πάχοςχιλ0.038~0.05
3Προδιαγραφή επισήμανσηςΤαχύτητα επισήμανσηςβ / λεπτό150bpm
Θερμοκρασία περιβάλλοντος.ΝΤΟ-10~40
4Πρότυπο ισχύοςΚεντρικη παροχηKw3
ΤάσηΒ210 ~ 250VAC 50hz
5Προδιαγραφές μεταφορέωνΜεταφορέας εισόδουΜ2
Μεταφορέας μπουκαλιώνΜ7
6ΔιάστασηΚύρια διάσταση μηχανήματος L * W * Hχιλ2000*1100*2100
ΒάροςΧιλ350
7Ρυθμός παραγωγής0,5L / 1,5Lbph5000 ~ 8000 bph

Συρρίκνωση παραμέτρου σήραγγας

συρρικνωθείτε το μέγεθος της μηχανής: 2100 * 850 * 2000mm

πίεση ατμού: 1kg / cm2

ατμός: 50kg / h

μέγεθος φούρνου ατμού: 2000 * 500 * 1700mm

Δείγματα τελικών προϊόντων με ετικέτα συρρίκνωσης μανικιών

Συρρίκνωση σήραγγας

Δείγματα τελικών προϊόντων με ετικέτα συρρίκνωσης μανικιών

Δείγματα τελικών προϊόντων με ετικέτα συρρίκνωσης μανικιών

Εγγύηση: για όλο το μηχάνημα, απαιτεί εγγύηση ενός έτους. (Εξαιρούνται από την εγγύηση υπάρχουν προβλήματα που οφείλονται σε ατυχήματα, κακή χρήση, εσφαλμένη εφαρμογή, ζημιά στην αποθήκευση, αμέλεια ή τροποποίηση του εξοπλισμού ή των εξαρτημάτων του.

Εγκατάσταση: μετά την άφιξη του μηχανήματος στο εργοστάσιό σας, εάν χρειάζεστε, ο τεχνικός μας θα πάει στο μέρος σας για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει το μηχάνημα και επίσης να εκπαιδεύσει τον εργαζόμενό σας στη λειτουργία του μηχανήματος (Ο χρόνος της αμαξοστοιχίας εξαρτάται από εσάς τον εργαζόμενο). Τα έξοδα (αεροπορικό εισιτήριο, φαγητό, ξενοδοχείο, έξοδα ταξιδιού στη χώρα σας) θα πρέπει να είναι στον λογαριασμό σας και θα πρέπει να πληρώσετε για τον τεχνικό 100 USD ανά ημέρα. επίσης μπορείτε να πάτε στο εργοστάσιό μας για να κάνετε εκπαίδευση.

Μετά την υπηρεσία: Εάν εμφανιστεί το πρόβλημα στο μηχάνημα, ο τεχνικός μας θα πάει στο μέρος σας για να διορθώσει το μηχάνημα το συντομότερο δυνατό. Το κόστος πρέπει να είναι στον λογαριασμό σας.