Αυτοματοποιημένη μηχανή περιστροφικής σήμανσης εμπορευματοκιβωτίων με προσαρμοσμένες κωνικές φιάλες

Το Rotary Sticker Labeling Machine είναι χρήσεις για την επισήμανση γεμισμένων & σφραγισμένων κωνικών φιαλών. Αυτό το μηχάνημα περιστροφικής σήμανσης είναι συμπαγές μοντέλο που χρησιμοποιεί πολύ λιγότερο χώρο λόγω της περιστροφικής του δομής. Αυτόματη ακανόνιστη φιάλη Η μηχανή ετικετών επισημαίνει διάφορα σχήματα φιαλών με μέγιστη ταχύτητα 120 αμπούλες ανά λεπτό. Η μηχανή συμμορφώνεται σύμφωνα με τα τρέχοντα καλά πρότυπα κατασκευής.

Διαδικασία Λειτουργία σε μηχανήματα περιστροφικής σήμανσης για κωνική επισήμανση φιαλών

Λεπτομέρειες αυτοματοποιημένης προσαρμοσμένης κωνικής φιάλης με περιστρεφόμενα δοχεία περιστροφική σήμανση

Τα εμπορευματοκιβώτια που λαμβάνονται από το σκουλήκι τροφοδοσίας στον τροχό αστεριών απέχουν ακριβώς και φτάνουν στο σημείο τυλίγματος της ετικέτας στην ίδια απόσταση. Κατά την είσοδο στο σημείο επισήμανσης, ο αισθητήρας δοχείου ξεκινά με σερβοκινητήρα και πιέζοντας τον ιμάντα πιέστε την ετικέτα ομαλά μεταξύ του ταμπόν και του ιμάντα. Το φωτοκύτταρο αισθητήρα ετικετών ανιχνεύει το διάστημα μεταξύ δύο ετικετών και τα κρατά μέχρι να έρθει το επόμενο δοχείο. Το μεσημέρι αυτής της λειτουργίας εκτυπώνει συνημμένα πνευματικής εκτύπωσης.

Βασική παράμετρος προσαρμοσμένης μηχανής επισήμανσης με καλούπι για κράτημα αιχμηρών δοχείων:

Λεπτομέρειες αυτοματοποιημένης προσαρμοσμένης κωνικής φιάλης με περιστρεφόμενα δοχεία περιστροφική σήμανση

αυτόματη περιστροφική μηχανή σήμανσης για κωνικά μπουκάλια
Ικανότητα σήμανσης (τεμ / λεπτό): 40-150 τεμ / λεπτό
Ακρίβεια επισήμανσης (mm): ± 1,0 mm
Μέγεθος ετικέτας: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Μέγεθος υλικού: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Ρολό μέσα (mm): Φ76mm
Εξωτερική διάμετρος ρολού (mm): Φ350mm
Μέγεθος μηχανήματος (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Τροφοδοσία: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Δείγματα για προσαρμοσμένη περιστροφική μηχανή σήμανσης με καλούπια συγκράτησης δοχείου

Δείγματα για προσαρμοσμένη περιστροφική μηχανή σήμανσης με καλούπια συγκράτησης δοχείουΔείγματα για προσαρμοσμένη περιστροφική μηχανή σήμανσης με καλούπια συγκράτησης δοχείου

Μηχανήματα σήμανσης εργοστάσιο παραγωγής

Μηχανήματα σήμανσης εργοστάσιο παραγωγής

Εγγύηση: για όλο το μηχάνημα, απαιτεί εγγύηση ενός έτους. (Εξαιρούνται από την εγγύηση υπάρχουν προβλήματα που οφείλονται σε ατυχήματα, κακή χρήση, εσφαλμένη εφαρμογή, ζημιά στην αποθήκευση, αμέλεια ή τροποποίηση του εξοπλισμού ή των εξαρτημάτων του.

Εγκατάσταση: μετά την άφιξη του μηχανήματος στο εργοστάσιό σας, εάν χρειάζεστε, ο τεχνικός μας θα πάει στο μέρος σας για να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει το μηχάνημα και επίσης να εκπαιδεύσει τον εργαζόμενό σας στη λειτουργία του μηχανήματος (Ο χρόνος της αμαξοστοιχίας εξαρτάται από τον εργαζόμενο). φαγητό, ξενοδοχείο, το κόστος ταξιδιού στη χώρα σας) θα πρέπει να είναι στον λογαριασμό σας και θα πρέπει να πληρώσετε για τον τεχνικό 100 USD ανά ημέρα. επίσης μπορείτε να πάτε στο εργοστάσιό μας για να κάνετε εκπαίδευση.

Μετά την υπηρεσία: Εάν εμφανιστεί το πρόβλημα στο μηχάνημα, ο τεχνικός μας θα πάει στο μέρος σας για να διορθώσει το μηχάνημα το συντομότερο δυνατό. Το κόστος πρέπει να είναι στον λογαριασμό σας.